Bröllopsmässa och tjejmiddag

Cilla och Emelie

Becca och Sarah

Twister 😂

Singstar

Senaste tillskottet. Jonn och Sandras lilla Ida 😍

Hela tjejligan

I lördags mötte jag Emma och Anneli vid 10 tiden inne i stan för att gå på bröllopsmässa vid Birka terminalen. Tänkte vi skulle hitta lite inspiration inför våra kommande bröllop. Ja alla tre ska gifta sig, även Bettan men hon kunde inte joina den här gången. Var galet mycket folk, läs trångt! Men det var kul att få kika på lite av varje, så det blev väl runt 1,5 timme där. Tänk om man hade obegränsat med pengar vad lätt det hade varit då. Kanske inte lika stor utmaning men nog hade vissa saker varit lite enklare. Kanske lika bra att Henrik inte var med och såg vad allt kostade 😅😅😅 

När vi kände oss nöjda gick vi in mot stan, gick i några affärer och åt lunch på Vapiano i gamla stan.  Mys 😻 Sen bar det hem till Frida för att plocka ihop och åka tillbaka till Södertälje. Där vankades det tjejmiddag hemma hos Malin i Nykvarn. 

Det blev fläskfilégryta med pressad potatis och sallad 😋 Samt en världens godaste citronkladdkaka som Malin hade bakat. Waow!  

Sen sjöng vi Singstar, dansade och hade allmänt trevligt. Blev även en sväng på Flamman för att dansa loss lite till 😂😇 Mike var där också så det var kul! 

Sarah sov hos oss och vi kom väl hem runt halv tre. Puh tur man är 18 år i alla fall så man pallar 😅 

Söndagen blev chill, var hemma medan Henrik spelade golf. På eftermiddagen spelade vi sista fotbollsmatchen för säsongen. Vi var som vanligt kort om folk och spelade utan avbytare så det blev förlust tyvärr. När jag kom hem efter matchen hade Henrik fixat middag 😍👏 grymt!