Åre helgen forts ... ❄️⛷🍻☀️😍

I fredags den 9/2 (ja jag vet... jag är snart ikapp) men det händer ju så mycket så jag hinner inte alltid uppdatera bloggen. Men det är ju sjukt kul att gå tillbaka och läsa och kika på bilder. Man glömmer ju så fort.  


Hur som helst så vaknade vi upp på morgonen till riktigt finväder. Sol och några minusgrader ❄️☀️  

Så efter frukost med Nina och Leia (Oskar jobbar dagtid) så drog jag och Henrik ut i backen för att möta upp Anna som började sent dagen till ära. Åkte allt vi kunde, det var riktigt nice i backen! Waow! Lunch blev det på Hummeln. 

Vi åkte fram till liften stängde, vilket typ aldrig händer men det var en bra skiddag 🙌🏼 Åkte hem till huset för att möta upp resten och även Jennie som joinat och tagit tåget upp från ljusdal för att spontanhänga lite över helgen. Kul😍

På kvällen lagade Oskar middag (han jobbar som kock) och j*vlar vad gott det var. Det blev nån risotto med kyckling. Han är ju bara för grym! 


På lördagen ville Jennie och Nina pyssla med annat så jag och Henrik drog iväg själva. Hamnade på Åre Skidsport för att titta på nya pjäxor till mig, jag får ju så ont i fötterna av dom jag har. Även att dom är 10 år gamla 😂😱 Även att jag fick det i 30:års present av gänget och även att det snart är dags för alperna. Så det slutade med ett par nya pjäxor för mig och Henrik som fick feeling hyrde även ett komplett set för att testa skidor istället för snowboard. Så vi drog direkt till backen för att testa utrustningen. Sån skillnad på pjäxorna 😅 och Henrik älskade skidåkningen så det blev ännu en toppendag i backen. 

Att åka skidor är verkligen livet 💞 älskart! 


Mötte resten av gänget på byn för ett snabbt familjeråd om vad kvällen kunde bjuda på.

Röstningen föll på att gå ut och äta så vi bokade bord på Åre Granen och begav oss hemåt för lite dusch, chill och vin. 

Middagen var även denna i toppklass som efterföljdes av lite drinkar på byn. Mamman pappan och barnet åkte hem medan vi "ungdomar" röjde runt 😂🍹


I söndags var vädret sämre och vi var aningen trötta men bestämde oss ändå för lite sista åkning innan hemfärd. Det var typ 800:- i sjön för vi åkte knappt en timme innan vi gav upp. Så blåsigt, kallt och isigt. Inte alls lika kul. Även träningsvärk som fan så det blev lunch på Timmer istället och lite byhäng innan vi packade ihop alla grejer och begav oss hemåt. Jennie körde hela vägen till ljusdal så det var ju skönt, tyckte säkert hon med och slippa ta tåget så det var en win win och såklart lite trevligare 😊 resten av dom totalt 70 milen kändes lååååånga och vi var inte hemma förens 01 så det är klart det är en lång bilresa. 


Hejdå Åre och tack för den här gången 👋🏼❤️⛷❄️





(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)