Beach volleyboll och längdåkning 🏐❄️

Helgen 23-25/2 blev en riktig aktivitetshelg 😅 alltid skönt efter en intensiv vecka och en döende förkylning men tro det eller ej så blev det faktiskt bättre. Kände mig mycket piggare på söndagkvällen så det måste ha gjort nåt bra 👊🏼 


Anyway på fredagen där så mötte jag upp några av tjejerna från damklubben för lite beach volleyboll. Det var min tur att styra aktivitet så då blev det volleyboll eftersom det är sååååå kul! Vilket det även var den här gången! 

Det blev jag, Karro, Jelena, Mary Jane och Sandra. Så vi körde allt vi kunde i en och en halvtimme. Lite oklart vem som vann men tror att Mary var den som trots olika lag var den som hade vunnit flest gånger så det var stark insats av brudarna. Riktigt roligt 🏐🏖 


På lördagen så ringde kl 06 😱 vi var nämligen några stycken Åre-tjejer som hade styrt överraskning för Bettan bara för att vi kände att det hade varit uppskattat. Så vid 07:23 hämtade jag Emma i Fruängen, därefter Frida och Anneli på Liljeholmen vid 07:38 för vidare färd mot Bettan och Knivsta (där hon bor) 


Runt halv nio, nio sladdade vi in på deras parkering och överraskade med frukost. Hon blev så förvånad 🤩😂🙌🏼  

Sen lånade vi deras takbox och kastade in ytterligare ett par längdskidor och åkte vidare mot Sandviken och Högbo där vi tänkte spendera dagen med lite längd och grillning. 


Blev jätte lyckat, åkte milen och grillade korv längs vägen. Supermysigt. Lite kallt att sitta stilla då det tog en stund att få upp en brasa men till slut så lyckades vi. 


Därefter åkte vi tillbaka till Stockholm och närmste bestämt hem till Frida där vi drack bubbel och lagade langos till middag. Har aldrig ätit det förut men det var jättegott 🤗 

Resten av kvällen bestod av mer vin, massa skratt och massa snack. Blev en mycket bra dag 😍

Anneli åkte hem men vi andra sov kvar hos Frida. Sen på söndagen hade vi bokat brunch på Phils burger i Sundbyberg där även våra män skulle joina så det blev en nice avslutning på aktiviteten. 

Bra burgare var det också 🍔 


Där var även den helgen slut 😂🤔😱

(null)



(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)
(null)


(null) (null)



(null)
(null)